Benkó Sándor Tisztelői, Emlékének Őrzői!

  

A dr. Benkó Sándor Emlékkör alapítói és szervezői  összeállították az idén negyedik alkalommal megrendezésre kerülő – „When the Saints 75 + IV:” - Benkó Sándor Emléknap programját, mindannyiunk által szeretett, tisztelt művészünk, egyetemi oktatónk születésnapjához legközelebb eső szombati napra.

Az emléknap ideje: 2019. augusztus 24. (szombat)

Hagyományainknak megfelelően idén is két helyszínen tartjuk a megemlékezés:

-          a Farkasréti temetőben, Benkó Sándor nyughelyénél 15 órai kezdettel, majd

-          Budapest XXIII. kerület Házikert u. 12. kertjében és kiállító termében 17 órai kezdettel

A rendezvényre szóló meghívót jelen levelünkkel, a két helyszín részletes programját következő e-mailünkben csatoltan küldjük .

A szónokok és a fellépő művészek, zenekarok, szólisták már készülnek a szereplésre. Az est folyamán két fantasztikus együttes lép fel, s adnak koncertet Sándor egykori zenésztársai.

Szintén a kialakított szokások szerint a 17 órakor kezdődő koncertekre, kiállításra, vacsorára e-mailen - emlekkor@gmail.com történő regisztrációval tudtok jelentkezni. Kérjük, azt is írjátok meg a jelentkezésnél, hogy hány fővel szeretnétek jönni.

A vendégeket üdvözlő itallal és pogácsával várjuk.

A belépéssel, koncertekkel együtt ez természetesen ingyenes.

A rendezvényen idén is lesz lehetőség vacsorázásra.

Kétféle ízletes főételt és desszertet kínálunk 4.500.- Ft/fő árban, mely a helyszínen, érkezéskor, a bejelentkezéskor a hostesseknél fizetendő. Az italválaszték is bőséges lesz, az italokat a pincéreknél kell majd fizetni.

Kérjük, hogy a vacsorázási szándékot a regisztrációval együtt szintén e-mail címünkre jelezzétek!

Regisztrációs határidő: 2019. július 24.

Továbbra is örömmel fogadjuk a birtokotokban lévő a Benkó Dixieland Band és Sándor munkásságával kapcsolatos fotókat, emléktárgyakat, akár örök megőrzésre, akár csak a kiállítás idei anyagai közé.

Történeteiteket, személyes élményeiteket, egykori fotókat pedig az „És él a Dixie” BDB Emlékkör facebook oldalon oszthatjátok meg.

Együttműködéseteket, az előkészítő szervezési munkánk segítését köszönjük.

Szeretettel várunk Benneteket,  Sándor egykori barátait és tisztelőit.

az Emlékkör szervezői